КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

сряда, 13 май 2015 г.

Салата с каперси / Salad with capers /



     В съставките на тази салата няма нищо впечатляващо или интересно, но реших да я представя поради по - различния вид на каперсите, които използвах.Това са по - едри каперси, които могат да се използват за украса на ястия, гарнитури , салати.Мариновани са и се закупуват в готов за използване вид.
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ  ЗА  САЛАТАТА : листа зелена салатка, листа спанак, домати, краставици, зелен лук, каперси, зехтин, хималайска сол, ябълков оцет или лимонов сок.
Количествата на продуктите са според броя на порциите и предпочитанията.Всички продукти се почистват, измиват и нарязват, добавят се каперсите и салатата се овкусява с дресинга.
Сервира се веднага след приготвянето.
          Да ви е сладко !








2 коментара:

  1. Как успяваш, Елена, впечатлявам се всеки път -
    неизчерпаема на идеи, съставки и вкусове...
    Прекрасни нови и много интересни рецепти с пояснения..
    Благодаря и поздрави за теб!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дианка,
      в последно време имам доста ангажименти и нямам много време за блога.Но когато се освободя ще публикувам още много интересна и полезна информация.Кулинарията изобилства от продукти, но всеки сам трябва да ги преоткрива и да си създава собствени рецепти.
      Поздрави !

      Изтриване