КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 16 ноември 2015 г.

Салата от червено цвекло, целина и орехи / Salad of beetroot, celery and walnuts /



    Една лека и вкусна салатка направих през почивните дни - семпла и едновременно много засищаща.
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ  ЗА  САЛАТАТА : 
червено цвекло, листа целина, орехи, чесън, зехтин или шарлан, щипка хималайска сол, балсамов оцет ;
Количеството на продуктите е според броя на порциите.
Измийте  и почистете целината и цвеклото.Настържете цвеклото на едрото ренде, нарежете целината много на ситно.Начукайте на едро орехите и пасирайте няколко склидки чесън.Овкусете салатата с мазнина, хималайска сол и лимонов сок или балсамов оцет.Разбъркайте всички продукти и поднесете салатата веднага.
    Да ви е сладко !










Няма коментари:

Публикуване на коментар