tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post2802623111357764008..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Приготвяне на кисели краставички чрез самостерилизация / Preparation of pickles by samosterilizatsiya /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-48110369976632690542015-10-06T22:12:27.042-07:002015-10-06T22:12:27.042-07:00Тили,
изпробвай рецептата.Мисля,че се получиха мно...Тили,<br />изпробвай рецептата.Мисля,че се получиха много вкусни краставички.Но все пак още не са дегустирани.Но външният вид е много добър, капачката е хлътнала.Което показва,че рецептата е сполучлива.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-89543341965947382832015-10-06T13:33:25.795-07:002015-10-06T13:33:25.795-07:00Интересно предложение! Всички съставки спомагат за...Интересно предложение! Всички съставки спомагат за консервирането. Знам че се слагат и в киселото зеле (без синапа). Живот и здраве - ще се пробва догодина.<br />Поздрави, Елена!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-13701430060530269792015-09-16T02:08:17.828-07:002015-09-16T02:08:17.828-07:00Вили,
ние по - късно правим всичко за зимата.Особе...Вили,<br />ние по - късно правим всичко за зимата.Особено туршиите в късна есен са по - вкусни, защото времето вече не е толкова топло и не втасват бързо.Но тази рецепта за краставички не е още дегустирана.За първи път ги приготвям по този начин.Но догодина вече ще споделя какви краставички на вкус се получиха.Има много дегустатори у дома.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-3565057921849545952015-09-15T23:41:12.909-07:002015-09-15T23:41:12.909-07:00Оооо непременно ще се възползвам от твоята рецепта...Оооо непременно ще се възползвам от твоята рецепта за краставичките Ели, но догодина. За тази вече приключихме, въпреки че не е късно, нали!!<br />Поздрави!!Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-12888996441778930202015-09-15T05:08:53.443-07:002015-09-15T05:08:53.443-07:00Теди,
листата , които са посочени се намират лесно...Теди,<br />листата , които са посочени се намират лесно , когато човек живее на село или в града има къща.Листата спомагат за доброто консервиране, запазват краставичките хрупкави и твърди.Но същата работа върши и белият синап и коренът от хрян.Корените от хрян предполагам могат да се намерят по пазарите, а и листата също.Някои хора пътуват за да продават на пазара билки и подправки и при тях могат да се поръчат такива листа.Във всяко село има и вишни, и хрян, и дюли, тук - там и касис.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-86744909706716848702015-09-15T04:27:43.471-07:002015-09-15T04:27:43.471-07:00Много интересна рецепта, Ели! Всичките листа се из...Много интересна рецепта, Ели! Всичките листа се използват за консервиране, предполагам. Приготвянето не е сложно, трудно ми се вижда намирането на листата от хряна и дърветата. Усмихната седмица! Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.com