tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post3009836945290202963..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Зеленчукова салата с кълнове от броколи и кълнове от сминдух / Vegetable salad with sprouts and broccoli sprouts of fenugreek /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-77109531336769573782015-07-28T23:50:11.707-07:002015-07-28T23:50:11.707-07:00Теди,
кълновете се приготвят по един и същ начин о...Теди,<br />кълновете се приготвят по един и същ начин от всички семена и зърна.Писала съм как се приготвят в раздела " Кълнове ".Но накратко - семената се заливат с вода за 12 часа.След това водата се отлива и се оставят да покълват на стайна температура.Промиват се с вода като се поставят в цедка 1 - 2 или 3 пъти дневно докато получим хубави кълнове.Можем да получим и поници ако ги промиваме по - дълго време - около 1 седмица.Това е - просто и лесно.Консумацията - колкото по - често, толкова по - добре.<br />Успех при приготвянето !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-5460741183798936752015-07-28T23:38:54.559-07:002015-07-28T23:38:54.559-07:00Ели, има ли нещо по специфично при приготвянето на...Ели, има ли нещо по специфично при приготвянето на кълнове от броколи? Имам малко семена за кълнове, но не съм сигурна как да ги приготвя. А също така кога е най-добре да се консумират? Много се радвам, че показа тази салата за да се сетя за тях. Слънчева и усмихната сряда!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.com