tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post4224786158869786208..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Суров зелен сос от спанак, глухарче, овчарска торбичка, маслини и сусам / Raw green souse of spinach, dandelion, shepherd " s purse, olives and sesameElena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-66691696560032177212015-04-26T22:20:55.878-07:002015-04-26T22:20:55.878-07:00Дианка,
дано все повече хора не изключват приема н...Дианка,<br />дано все повече хора не изключват приема на сурови, зелени растения, а напротив - включват ги в менюто под форма на пюрета, смути или песто.Така много бързо се усвояват без никакви проблеми.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-5311151346355958372015-04-26T08:50:01.437-07:002015-04-26T08:50:01.437-07:00Много хубава и полезна идея, Елена,
както всичките...Много хубава и полезна идея, Елена,<br />както всичките ти предложения...<br />Благодаря, поздрави за теб и успешна нова седмица!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-6458082740722447152015-04-23T00:29:57.434-07:002015-04-23T00:29:57.434-07:00Теди,
в България има толкова много ядливи треви и ...Теди,<br />в България има толкова много ядливи треви и билки.Но много от нас не ги познават или ги употребяват само когато са болни под формата на чай.Но включването на тези диви не хибридни и непръскани с препарати растения може да ни осигури чудесно здраве.Стига да знаем как да ги използваме.От почти всички билки можем да приготвим песто, сладко, суров сос, мариноване на цветовете и много други приложения да намерим в домашната ни кухня.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-91651136182350769112015-04-22T23:23:52.340-07:002015-04-22T23:23:52.340-07:00Много интересен и полезен блог. Не съм и предполаг...Много интересен и полезен блог. Не съм и предполагала, че има толкова ядливи треви и разстения. Истинско предизвикателство е включването им в менюто на градския човек, но това не е оправдание. Благодаря, че споделяш с нас тези интересни салати и сосове. Поздрави!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-51902072407174167702015-04-22T22:15:04.906-07:002015-04-22T22:15:04.906-07:00Кате,
много хора не могат да консумират пролетни с...Кате,<br />много хора не могат да консумират пролетни салати от зеленолистни, лук и чесън.Този вариант на много добро смилане ще им помогне да разрешат този проблем.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-26015613447804730822015-04-22T11:14:17.546-07:002015-04-22T11:14:17.546-07:00Интересно предложение и наистина добър вариант, за...Интересно предложение и наистина добър вариант, за тези, които не могат да консумират зеленолистните в натурален вид. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com