tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post4635204469834499052..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Постни лозови ориенталски сармички с канела / Meatless vine Oriental stuffed with cinnamon /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-66422206821482602042016-03-27T22:18:46.000-07:002016-03-27T22:18:46.000-07:00Кате,
канелата само напомня за себе си в тази реце...Кате,<br />канелата само напомня за себе си в тази рецепта.Но се получиха наистина чудесни сармички.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-51744327607867363282016-03-27T22:17:48.842-07:002016-03-27T22:17:48.842-07:00Веси,
тази рецепта за съхранение на лозови листа в...Веси,<br />тази рецепта за съхранение на лозови листа в бутилка или стъклен буркан съм я дала в моя блог.Опитатах и с липови листа, но не се получи.Но лозовите листа много добре се запазват.Ще се радвам да науча и твоят вариант за сармички Веси.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-37045887282619864042016-03-27T22:15:34.085-07:002016-03-27T22:15:34.085-07:00Мина,
да, свеж лапад също може да се използва.Дори...Мина,<br />да, свеж лапад също може да се използва.Дори листата на липата, листата на ружата, листата на манголда също стават за сармички.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-61443799055237026612016-03-21T10:57:51.391-07:002016-03-21T10:57:51.391-07:00Идейно с канелата и аз я обичам в солени рецепти, ...Идейно с канелата и аз я обичам в солени рецепти, чудесни сармички. Поздрави, Ели!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-748238167829073802016-03-18T13:16:31.909-07:002016-03-18T13:16:31.909-07:00Ели, много обичам сърмички, твоите също ми харесах...Ели, много обичам сърмички, твоите също ми харесаха. Ще пусна и аз една рецепта от колежка, с арабски произход за постни сърмички със зелении. Аз тази година слагах сухи листа в пластмасови бутилки, които се затварят с капачката и стоят на студено. Много са трайни, после се реже бутилката и се вадят листата.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-89444937018596244242016-03-18T09:38:35.141-07:002016-03-18T09:38:35.141-07:00Много изкусително ми звучат тия сармички, Ели :) и...Много изкусително ми звучат тия сармички, Ели :) и мисля съвсем скоро да ги пробвам!! Със свеж лапад дали ще се получат??<br />Поздрави и весел уикенд :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-8764070634918664002016-03-16T02:53:21.920-07:002016-03-16T02:53:21.920-07:00обожавам канелата в ястия. Ще добавя следващият пъ...обожавам канелата в ястия. Ще добавя следващият път в сърмичките;)Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.com