tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post5528249474243970515..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Цариградски рожков / рожково брашно / / Constantinople carob / / Carob flour /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-3155674644153084042015-07-30T06:26:36.370-07:002015-07-30T06:26:36.370-07:00Теди,
използвам рожково брашно във всички рецепти,...Теди,<br />използвам рожково брашно във всички рецепти, където може да се използва какао - сурови сладки, торти, плодови шейкове.А в Турция по пазарите видях да продават истински рожков, но е доста скъп.<br />Поздрави и слънчево лято !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-48586746596048641962015-07-30T06:00:26.168-07:002015-07-30T06:00:26.168-07:00Въпреки, че не се харесахме с рожкова на първо чет...Въпреки, че не се харесахме с рожкова на първо четене, обмислям отново да опитам да го включа в менюто си. Ели, ти в какви рецепти го употребяваш? Слънчев поздрав и усмивки!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.com