tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post7954306615113180537..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Суров веган крем с авокадо, цвят от хризантема, кокосово масло, нар и чия / Raw vegan cream with avocado, color chrysanthemum, coconut oil, pomegranate and whose /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-33721921956001296382016-11-15T00:00:57.573-08:002016-11-15T00:00:57.573-08:00Теди,
цветът на хризантемата е ядлив и много вкус...Теди,<br />цветът на хризантемата е ядлив и много вкусен в десерти и сладки сосове.Пробвай , ще се убедиш сама.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-62491874693630781962016-11-03T06:05:42.879-07:002016-11-03T06:05:42.879-07:00Още едно ново и интересно предложение, Ели! За пръ...Още едно ново и интересно предложение, Ели! За пръв път чета, че хризантемата е ядлива. Слънчев и спокоен следобед!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.com