tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post1342008734816405391..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Крем - супа с броколи, карфиол, гулия и див чесън / Cream - soup with broccoli, cauliflower, Jerusalem artichoke and wild garlic /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-9398423374913728692015-10-27T04:04:01.960-07:002015-10-27T04:04:01.960-07:00Теди,
и на мен вкусът на суровата гулия повече ми ...Теди,<br />и на мен вкусът на суровата гулия повече ми допада.Но понякога я правя на пара или използвам в крем - супи.Обикновено, когато имам проблем със стомаха.Гулията на пара, която е леко сурова във вътрешността е много вкусна.Тя успешно заменя картофите, но не съдържа нишесте като тях и е много по - полезна при диабет.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-212038982866289072015-10-26T09:00:38.795-07:002015-10-26T09:00:38.795-07:00Страхотна супа, Ели! Пълна с много витамини и прек...Страхотна супа, Ели! Пълна с много витамини и прекрасни билки! Никога не съм употребявала гулията сготвена, винаги сурова на салата, или просто така. А салатата с тиква е чудесна идея! Ще разнообразим менюто си с нея! Усмихнати поздрави! Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.com