tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post7687194368546613292..comments2024-03-01T04:25:43.745-08:00Comments on Elena Dimitrova: Качамак с домати и кисели краставички / Polenta with tomato and pickles /Elena Dimitrovahttp://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-24871749455906218432015-11-02T02:26:20.592-08:002015-11-02T02:26:20.592-08:00Веси,
качамакът може да бъде гарниран с каквото по...Веси,<br />качамакът може да бъде гарниран с каквото пожелаем.Е, свикнали сме по традиционния начин, но малко разнообразие не е излишно.Но нали всички ястия са измислени от хора.Така,че пробвай !<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-89944006688054586302015-11-01T13:23:43.029-08:002015-11-01T13:23:43.029-08:00Ето това вече ми се вижда странно:)
Като знам у до...Ето това вече ми се вижда странно:)<br />Като знам у дома качамака как се яде - с пръжки и много сирене, този си е повече от постен:) Но пък не съм опитала, може и да ми се услади:)<br />Поздрави, Елена!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1214551510017361695.post-5034042605978658452015-10-30T12:58:14.306-07:002015-10-30T12:58:14.306-07:00И аз комбинирам с какво ли не, но с пресни зеленчу...И аз комбинирам с какво ли не, но с пресни зеленчуци не съм се сещала. Най обичам със сирене или кашкавал. :) Често си приготвям, но ползвам царевичен грис за по-лесно и бързо.<br />Поздрави, Ели!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com