КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

петък, 6 януари 2017 г.

Паста от лешници, орехи, левурда и хранителна мая / Paste of hazelnuts, walnuts, Ramsons and nutritional yeast /




НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :
200 гр. листа от левурда / използвах замразени /
11/2 ч.ч . смес от орехи и лешници / предварително накиснати /
2 - 3 с.л. хранителна мая
сок от 2 лимона
1 .ч.ч. вода за накисване на ядките
   Ядките се накисват предварително във вода и се смилат.Сокът от лимоните се смила заедно с листата от левурда.Всички продукти хубаво се разбъркват и оставят да се овкусят добре няколко часа в хладилник.
        Добър апетит !






Няма коментари:

Публикуване на коментар