КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 27 октомври 2016 г.

Салата от червено цвекло, нар, годжи бери и портокал / Salad of beetroot, pomegranate, goji berry and orange /




    Червеното цвекло е сред любимите ми кореноплоди.Създайте си навик да го употрубявате редовно - било в салати, било в сокове.То е чудесно за почти всички заболявания на тялото и най - вече за кръвотворенето.Разнообразието от салати с червено цвекло през есенно - зимния сезон е много голямо.Ето едно много вкусно и засищащо предложение с нар и портокал.
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :
червено цвекло, настъргано на едро ренде
парченца портокал
годжи бери
зрънца нар
дресинг : зехтин и лимонов сок, ябълков или балсамов оцет
щипка хималайска сол
   Всички продукти се подбират по количества според броя и грамажа на порциите.Салатата се приготвя в купа, овкусява се и се сервира веднага.
         Приятен  апетит !










Няма коментари:

Публикуване на коментар