КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 25 септември 2025 г.

Зелен фасул с чесън, босилек и целина

 



НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :

1 кг. пресен зелен фасул

11/2 литра вода

1 ч.л. сол

1 стрък целина

1 връзка пресен италиански босилек

3 скилидки чесън

4 - 5 с.л. зехтин

2 - 3 с.л. оцет от нар 

    Измийте и почистете зеления фасул. В кипяща подсолена вода варете фасула 5 - 6 минути. Охрадете и нарежете. Добавете счукания чесън, босилек, целина, зехтин и оцет от нар.Разбъркайте и поднесете.

        Да Ви е сладко !





Няма коментари:

Публикуване на коментар