КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

неделя, 17 януари 2016 г.

Суров крем " какао " с рожково брашно, райски ябълки и банани



    Този суров крем има вкус на какаов, но е много по - вкусен от класическите топлинно - обработени кремове.Имах 3 райски ябълки и реших да ги комбинирам с банан и рожково брашно и се получи това много вкусно сурово изкушение.
НЕОБХОДИМИ   ПРОДУКТИ  ЗА  КРЕМА :
2 банана
3 райски ябълки
5 - 6 с.л. рожково брашно
около 150 мл. вода или плодов сок от портокал, мандарина
няколко цели орехови ядки за украса
Срежете райските ябълки / трябва да са добре омекнали / и изгребете месото с малка лъжичка.Обелете бананите.Смелете двата плода в пасатора заедно с водата, добавете и рожковото брашно.Разбъркайте всичко отново с лъжица или пасирайте.Поднесете готовия крем в купички, украсен с цели орехови ядки.
          Приятен  апетит !










6 коментара:

  1. Чудно кремче! Моите райски ябълки свършиха, а ти показваш поредното изкушение с тях! Весел вторник, Ели!

    ОтговорИзтриване
  2. Вили,
    много вкусен стана този суров крем, наистина.Ако попаднеш на хубави райски ябълки опитай го !
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, от кога не съм хапвала райска ябълка:), а кремчето звучи много вкусно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси,
      много, много е вкусен този крем.Може да се разнообрази и с други плодове.
      Поздрави !

      Изтриване