КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 4 януари 2016 г.

Сурово сирене от кашу с кисели краставички и сушени домати / Raw cashew cheese with pickles and dried tomatoes /





    Тази вкусна разядка приготвих за Нова година, идеално мезе, вкусно предястие и гарнитура към основно ястие.
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :
200 грама сурово кашу
няколко нарязани сушени домата, на малки парченца или ивички
няколко малки кисели краставички, нарязани на кубчета
щипка сушен копър
1 - 2 склидки чесън - пасиран
щипка хималайска сол
няколко с.л. зехтин
Заливаме кашуто с вода докато го покрие за 4 часа.След това пасираме с част от водата до фина и гъста смес.Запазете водата от накисването и я използвайте в друга разядка или ястие.Така сместа престоява на стайна температура 12 часа.След това добавяме сок от 1 лимон и отново оставяме сместа на стайна температура за 12 часа.Ако е необходимо и има повече течност я отцеждаме като поставяме сместа за 6 - 8 часа в тензух.Всички останали продукти разбъркваме с кашуто и ще получим една много вкусна, разнообразна разядка.
    Приятен апетит !









Няма коментари:

Публикуване на коментар