КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 22 януари 2024 г.

Сирене МАНУРИ с краставица и шам - фъстък / Cheese MANURI with cucumber and pistachios - peanut /




     Лесно и бързо приготвих това сирене МАНУРИ.Гарнирах го с краставица и смлян шам - фъстък.Тази ядка не е овкусена с подсладител и я закупих от турски магазин.Чудесна е за гарниране както на сладки, така и на солени предястия и десерти.

НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :

150 - 200 грама сирене МАНУРИ

2 късоплодни краставици

струйка зехтин

смлян шам - фъстък за поръсване

   Нарежете обелените и почистени в двата края краставици косо на кръгчета. Подредете ги в плато заедно със сиренето.Поръсете със зехтин и шам - фъстък и сервирайте.

                  Добър апетит !








Няма коментари:

Публикуване на коментар