КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

сряда, 19 ноември 2014 г.

Крем от банан и райска ябълка / Cream of banana and persimmon /



     Бананът и райските ябълки са много подходящи за приготвяне на десерти, кремове и мусове.Нарежете 1 банан на парченца и заедно с пюрето от 2 райски ябълки смелете в блендера.Добавете 1 щипка канела, 2 щипки сушени лимонови корички и 1 ванилия / на прах или натурална - срежете шушулката по дължина и с нож изгребете семенцата /.Разбийте отново добре в блендера и при поднасяне поръсете със сушени лимонови корички и да ви е сладко !



Шушулка от натурална  ванилия










2 коментара:

  1. Чуден десерт с любимия ми плод-райската ябълка:)

    ОтговорИзтриване
  2. Миленче,
    от няколко години и на мен райската ябълка ми стана любим плод.Но този сорт, който има семки в средата като че ли е най - вкусен.Можеш набързо да приготвиш този десерт, когато очакваш гости.Много лесно се приготвя.
    Поздрави и лека седмица !

    ОтговорИзтриване