КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

неделя, 18 февруари 2018 г.

Супа от домати, листа иглика, нигела и веган пермезан / Soup of tomatoes, primrose leaves, nigella and vegan permanganese /




     НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :

1 литър доматен сок / използвах замразен от фризер /
2 - 3 стръка зелен лук
1 шепа листа иглика
5 -6 с.л. кълнове елда
1 щипка хималайска сол
1 с.л. семена от черен кимион / нигела /
3 - 4 с.л. веган пермезан
струйка зехтин

    Нарежете на ситно зеления лук и листата от иглика.Смесете в купа всички продукти, разбъркайте и поднесете .
        Да ви е сладко !














2 коментара:

  1. Здравей, Елена,
    Това листа от декоративна иглика ли са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Нина,
      това е иглика, която съм изкопала от гората и засях в моята градина.Но времето беше хубаво и игликата имаше много листа.Това е дива иглика, но когато се засее все пак в градината става по - едра от дивият вид.Но не е иглика, която е закупена от цветарски магазин.Тя е декоративна, с по - едри листа и по - едър цвят.
      Поздрави !

      Изтриване