Направих печена тиква във фурната.Изпекох и една червена пиперка капия. Имах друга идея, но реших да направя пюре с орехово мляко.Пасирах всичко това.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
1 малка тиква Матилда
1 червена пиперка капия
1 ч.ч. или повече орехово мляко
500 грама пресни печурки
1 ч.л. келтска сол
1 с.л. зехтин
хранителна мая
Измийте хубаво тиквата и я нарежете на парчета.Почистете семето и меката вътрешна част. Срежете пиперката на 2 по дължина, почистете семето.Печете на фурна тиквата и пиперката върху хартия за печене.В пасатор смесете ореховото мляко, тиквата и пиперката и пасирайте.
Почистете гъбите, измийте леко и нарежете на филийки заедно с пънчетата.Поставете в еър фрайър, добавете солта и мазнината и разбъркайте.Включете програма горещ въздух.Всеки 5 минути разбърквайте с дървена лъжица.
В плато или чиния поставете канапе от пюрето, отгоре гъби.Поръсете с хранителна мая и сервирайте.
Приятен апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар