КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

петък, 12 декември 2014 г.

Мус от авокадо със сурова тиква и кълнове от люцерна / Avocado mousse with raw pumpkin and alfalfa sprouts /


     Суровата тиква може да бъде използвана както в сладки, така и в солени ястия.Комбинирах я с кореноплоди, авокадо и кълнове от люцерна.Кълновете от различни растения са подходящи за употреба през зимния сезон, лесно се усвояват и доставят на организма всички необходими вещества.
ЗА   ТОЗИ  МУС  СА НЕОБХОДИМИ : 
1 авокадо, кълнове люцерна, 2 - 3 склидки чесън, парче тиква, корен целина, корен пащърнак, щипка хималайска сол, сок от половин лимон.Всички продукти, почистени, измити и нарязани се поставят в пасатор или блендер и се пасират.Гарнирах муса с маслинка и щипка кълнове.
       Да   ви е сладко !

Използвах 2 малки пащърнака, парче целина и няколко малки парчета тиква













Няма коментари:

Публикуване на коментар