КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

сряда, 4 май 2016 г.

Пюре от нахут с прясна зеленина / Mashed chickpeas with fresh greenery /



    Пролетта е сезон, в който има богат избор на прясна, сурова зеленина.Тази зеленина, набрана от градината е чудесна добавка към пюре от нахут.Използвайте налична зеленина , ситно нарязана и прясна по ваш избор - гръцка коприва, магданоз, левурда, див чесън, див лук - резанец, живовляк, овчарска торбичка, киселец, лобода, самардала, девисил / лющян /, джоджен.
   Използвах 400 грама сварен и смлян на пюре нахут.Подправих с хималайска сол и сок от лимон на вкус.При сервирането добавих зехтин.
           Приятен апетит !




Няма коментари:

Публикуване на коментар