КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 27 април 2015 г.

Студена супа от кашу , чери домати, зелен лук и кокосово масло / Cold soup cashews, cherry tomatoes, green onions and coconut oil /



   Ядките на кашуто могат с успех да бъдат използвани за приготвяне на студени супи.Използвах комбинация от кашу и кокосово масло, която според мен е много добра за вкусна и питателна сурова студена супа.Добавих малко чери домати и зелен лук за разкош.
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ  ЗА СУПАТА : 150 - 180 грама сурови ядки кашу, накиснати във вода за 4 - 6 часа, няколко чери доматчета, 1 - 2 стръка зелен лук, щипка хималайска сол, 1 - 2 с.л. кокосово масло.
Смелете в пасатор накиснатите и отцедени от водата ядки докато получите фино пюре.Запазете водата от накисването.Поставете ядките, водата и кокосовото масло в блендера и пасирайте много добре.Ако е необходимо добавете още вода , в зависимост от консистенцията, която искате да получите.Добавете хималайска сол на вкус.При сервирането гарнирайте супата с нарязаните чери домати и зелен лук.
    Да ви е сладко !















Няма коментари:

Публикуване на коментар