КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

неделя, 7 април 2024 г.

Салата от спанак, кейл, романеско и карфиол / Salad of spinach, kale, romanesco and cauliflower /

 


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :

няколко розички карфиол

няколко розички романеско

3 - 4 листа кейл

1 - 2 шепи спанак

сок от 1/2 лимон

струйка зехтин

1 щипка сол

  Измийте кейла и спанака и ги нарежете на лентички.В чаша вряща вода пуснете измитите розички от карфиола и романеското.Варете под капак на слаб огън 10 минути.Охладете.

  Върху канапе от зеленината подредете карфиола и романеското.Залейте с дресинга от лимоновия сок, зехтина и солта.

    Поднесете веднага и да Ви е сладко !










Няма коментари:

Публикуване на коментар