КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 6 ноември 2014 г.

Натурални бургери от кореноплодни зеленчуци / Natural burgers from root vegetables /



    Когато посрещаме гости можем да поднесем настърганите зеленчуци вместо на салата оформени като бургери.Така те имат по - приятен вид и могат да се консумират с различни пресни подправки, кълнове или зеленина.Аз използвах гулия и морков, които настъргах на ситното ренде.Разделих сместа на две части.Към едната част добавих настърган пащърнак, а към другата - настъргана целина / и двете настъргах на ситното ренде /. От двете смеси оформих бургери като отцедих сока / използвайте го за дресинги /.
Поставете бургерите в плато, добавете кълнове от слънчоглед, резени домати и кръгчета косо нарязана краставица.Поръсете бургерите със зехтин и сушени лимонови корички и да ви е сладко !












Няма коментари:

Публикуване на коментар