КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

сряда, 5 ноември 2014 г.

Паста от кълновете на зелен боб - мунг / Paste sprouts of green beans - mung /



     От почти всички бобови растения можем да приготвим кълнове, които са много приятни смлени под формата на паста.От кълновете на зеленият боб - мунг приготвих паста с добавка на лимонов сок и хималайска сол.Смелете кълновете в пасатора и добавете сока на 1/2 или 1 лимон.Отново пасирайте до хомогенност, добавете хималайска сол на вкус.
Тази паста има чудесен вкус, може да се използва като добавка към салати, да се комбинира със зеленчуци и да се използва за различни пълнежи.Аз сервирах пастата с пресни домати.
   Приятен  апетит !

Кълнове  от  зелен  боб - мунг




Няма коментари:

Публикуване на коментар