Винаги варя груханата пшеница по един и същ начин, показан в тази публикация - http://naturalnakuhnia.blogspot.bg/2014/11/blog-post_86.html
Към готовото, отцедено жито този път добавих смлени орехи, портокалови и лимонови корички, сушени червени боровинки и кокосови стърготини.Получи се хубаво, много вкусно жито, което приготвих за Задушницата.Количествата на всички продукти са според броя на порциите и предпочитанията.
Приятен апетит !
Отдавна не съм хапвала варено жито. А така приготвено, звучи много вкусно и интересно! Благодаря за рецептата, Ели! Хубав и спокоен ден!
ОтговорИзтриванеМного вкусно изглежда.
ОтговорИзтриванеВеси,
ОтговорИзтриванедобавката на кокосови стърготини към варена пшеница се оказа много удачно съчетание.Ароматът наистина е прекрасен.
Поздрави !