Пресни листа, корени и цветове на глухарчето комбинирах заедно с листа от подбел и киселец за тази пролетна салата.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
1 купа пресни листа от глухарче
1 шепа листа от подбел
1 - 2 шепи листа от киселец
цветове от глухарче за декорация
дресинг : 5 - 6 с.л. зехтин, сок от 1/2 - 1 лимон
Измийте и почистете зеленината - киселец, листа от глухарче, дръжки от глухарче и подбел.Със сатърче за зеленчуци нарежете на ситно и поставете в купа.Залейте с дресинга, разбъркайте и по желание добавете много малко хималайска сол.Аз сол не добавям.Разбъркайте и поднесете салатата веднага украсена с измитите цветове.Да Ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар