КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Суров крем от райски ябълки, лешници и сок от портокали / Crude cream persimmon, hazelnuts and orange juice /



   Този суров крем приготвих от райски ябълки, смлени лешници и сок от портокали.Получих прекрасен на вкус крем, лек, с чудесна консистенция.
НЕОБХОДИМИ   ПРОДУКТИ  ЗА  КРЕМА : 
200 грама лешници
2 райски ябълки
2 портокала - сока
Накиснете ядките от лешниците за 6 часа във вода.Водата трябва напълно да ги покрива.Смелете ядките в пасатор и оставете на стайна температура заляти с водата от накисването.Така могат да престоят 12 - 36 часа.Отделете с малка лъжичка месото на 2 райски ябълки, добавете сока от 2 портокала.Поставете всички продукти в пасатора и смелете до гладък крем.Сервирайте с цели ядки от орехи.Да ви е сладко !















Няма коментари:

Публикуване на коментар