Много обичам авокадо, но обикновено този плод - зеленчук има неутрален вкус. Винаги е необходимо да го овкусяваме добре, за да получим предястие или друго ястие с негово участие, което да ни допада и харесва.Авокадото може да се използва в десерти, солени и сладки предястия, салати.В този случай разрязах авокадото на две части, премахнах костилката и го овкусих и сервирах.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
1 авокадо
сок от 1 малък лимон
орехи
сушени люти чушки
масло от гроздови семки
Най - напред счукайте на едро орехите и ги овкусете със сушената люта чушка, маслото от гроздови семки и лимоновия сок.Разбъркайте много добре.Срежете авокадото, извадете костилката, напълнете всяка половина със сместа от ядки и сервирайте веднага.
Да ви е сладко !
Чудесно си го овкусила това авокадо!
ОтговорИзтриванеВеси,
Изтриванеавокадото има неутрален вкус, но когато се овкуси добре е страхотно.
Поздрави !