НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
450 грама замразен зелен фасул
1 морков
10 - 15 дребни лукчета
1 голяма червена пиперка капия
1 ч.л. с връх червен сладък пипер
1 ч.л. с връх пушен червен пипер
олио
1/2 литър вода
сол на вкус
Почистете дребните лукчета от люспата.Морковът нарежете на пръчици, червената пиперка - на ивички.
В мазнината и малко вода / 50 мл. / пуснете зеленчуците и задушавайте 5 - 6 минути на умерен огън.Добавете фасула и останалото количество вода, солта и червения пипер.Гответе на умерен огън докато ястието остане с малко сос и продуктите се сварят.
Сервирайте топло или студено и да Ви е сладко.
Приятен апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар