Това е също една от рецептите , които представих в списанието SO into FOOD.Рецептата е леко пикантна, но е чудесна и разхладителна.В това прекрасно списание моите рецепти за студени супи са представени на стр.22.Ето линк към новият брой на списанието - https://sointofood.com/
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА СУПАТА :
5 - 6 домата
1 краставица
кълнове от ряпа " Китайска роза "
стръкове от бял синап
струйка зехтин
хималайска сол / 1 щипка /
пресен пъстър риган
ЗА УКРАСА :
чери домати
краставица
червен лук
маслини стафидаки
кълнове от ряпа
стръкове от синап
стръкове от пъстър риган
Измийте , обелете и смелете доматите в пасатор.Добавете към смлените домати / в голяма купа / нарязаната на ситни кубчета краставица и кълновете от ряпа.Овкусете супата с хималайската сол, струйка зехтин, стръковете от синап и стръковете от риган.
При сервирането по желание украсете със стръкове от синап и риган, чери домати, маслини стафидаки.
Приятен апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар