Рибата фагри е по - скъпа и не бях купувала.Случайно попаднах на прекрасна риба с по - ниска цена.Приготвих я подобно на ципурата , гарнирах с плодчета каламандин.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
1 риба фагри
2 с.л. зехтин
2 с.л. сок от лимон
За гарниране : зехтин , сок от лимон, плодчета каламандин
Почистете и измийте хубаво рибата отвътре и отвън.Почистете и вътрешната черна ивица в средата накостта, защото иначе рибата ще горчи.
Изпечете намазаната със сместта от лимона и зехтина риба върху хартия за печене 30 минути във фурната.
Поднесете гарнирана с плодчета каламандин, сок от лимон и зехтин.
Приятен апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар