Тези парени камби ги направих по подобие на тези, които правя за зимата.Използвах камби с различен цвят и подправки за маринатата.Накрая добавих зехтин и балсамов оцет.Гарнирах със сирене МАНУРИ.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
150 - 200 грама сирене МАНУРИ
капки балсамов оцет
капки зехтин
щипка чубрица
За камбите :
Марината : вода, 1 дафинов лист, 1 ч.л. сол, няколко зърна черен пипер
Камби около 1 кг. различни цветове.
струйка зехтин
струйка балсамов оцет
Най - напред почистете камбите от семето и нарежете на 4 части предварително измитите камби.Измийте вече почистените зеленчуци отново.Сложете 1 литър вода да заври.Добавете солта, дафиновия лист и черния пипер.Попарвайте на части камбите колкото да сменят цвета си.Изваждайте ги с решетъчна лъжица.
Вече леко изстинали ги подредете около парче сирене МАНУРИ в плато.Поръсете със зехтин и балсамов оцет.Сиренето поръсете със зехтин, балсамов оцет и чубрица и да Ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар