КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 30 август 2018 г.

Сурово ядково сирене от бадеми и шам - фъстък / Raw almond kernel and pistachios /



НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :

100 гр. бадеми
100 гр. шам - фъстък
сок от 2 малки лимона
1 щипка хималайска сол / по желание /
вода

     Залейте ядките с вода за 6 часа докато ги покрие.След това смелете всичко в блендер или нутрибулет.Добавете сока от лимоните и оставете така за 12 часа на стайна температура.Сместа трябва да придобие леко кисел вкус.Ако е нужно оставете още 12 часа на стайна температура.Ако сместта е леко кисела прецедете през марля и добавете солта.Разбъркайте и сервирайте.
    Сиренето от ядки можете да съхраните в хладилник до 1 седмица .
            Приятен  апетит !





Няма коментари:

Публикуване на коментар