КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

четвъртък, 30 август 2018 г.

Сурови спагети от тиквички с горчица / Raw cashews of mustard zucchini /     

   Тези сурови спагети от тиквички направих със специална за тази цел белачка.Получават се по - тънки спагети от тези, които съм показвала до сега с уреда, който закупих.Лесно и бързо с белачката можем да направим сурови спагети от тиквички.А сосът, който ще изберем е в зависимост от предпочитанията ни.Използвах мека горчица за тази цел.
    
НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :

различни цветове мини тиквички
мека горчица

    Измийте и почистете тиквичките.Започнете с белачката да правите спагети като започнете беленето отвън навътре.Готовите спагети поставете в купа и овкусете с мека горчица.Разбъркайте хубаво и поднесете веднага.
           Приятен  апетит !


   

4 коментара:

 1. Приготвяла съм си спагети от тиквичка, но съм ги бланширала, не съм опитвала сурови. Така като гледам, май трябва да опитам вече и такъв вариант.
  Благодаря за подсказката, Ели!

  ОтговорИзтриване
 2. Или,
  суровите спагети с различни сосове са много вкусни.Няма да съжаляваш ако ги опиташ, но тиквичките трябва да са по възможност по - малки без образувани семена.Тогава спагетите са прекрасни на вкус.
  Поздрави и успешна нова седмица !

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесни спагети, както не съм фен на обикновените, тези повече биха ми допаднали.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Веси,
   суровите спагети са по - вкусни от обикновените, които познаваме.Всъщност пастата е продукт, който не всеки обича да употребява.А суровите спагети от зеленчуци с подходящ сос са прекрасни.
   Поздрави !

   Изтриване