НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
100 грама сурово кашу
1 връзка репички
1 връзка зелен влашки лук
10 - 12 листа лапад
10 - 12 листа спанак
1 краставица
1 - 2 шепи звездица / врабчови чревца /
зехтин
лимонов сок
Наражете репичките и краставицата на полумесеци, а зеления влашки лук - на ситно.Влашкият лук е известен по нашия край, много крехка и вкусна зеленина е.По - дребен е от класическия кромид лук, от един стрък излизат няколко луковички.Но затова пък е чудесен за салати, плънки и гарнитури.Зеленината измийте и нарежете на ивички.
Смесете всички продукти в голяма купа и разбъркайте като овкусите със зехтин, сок от лимон и по желание щипка сол.
Да Ви е сладко !
И аз обичам да добавям кашу в салата.
ОтговорИзтриванеВеси,
ОтговорИзтриванекашуто е скъпа ядка, по - рядко я използвам, но затова пък е вкусна.
Поздрави сърдечни !