В приготвянето на тази проста и лесна рецепта няма нищо сложно и сигурно всеки е приготвял у дома картофи по този начин.Единственото, което искам да подчертая тук е,че използваните картофи трябва да са с тънка коричка и да се консумират заедно с обелката.
Подберете здрави и хубави, с тънка коричка картофи.Поставете ги цели, добре измити с четка в подходяща тавичка.Печете на 200 градуса, докато картофите добре омекнат.Извадете от фурната и още докато са горещи ги сервирайте като направите разрез на кръст върху всяка картофа.Овкусете с дресинг от сушен копър, зехтин, лимонов сок и хималайска сол по желание.
Консумирайте картофите при болки в стомаха без сол, с повече зехтин и лимонов сок, заедно с обелката , но добре пасирани с вилица.
Да ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар