КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 23 март 2015 г.

Печени картофи на фурна със зехтин и сушен копър / Baked potatoes in the oven with olive oil and dried dill /



     В приготвянето на тази проста и лесна рецепта няма нищо сложно и сигурно всеки е приготвял у дома картофи по този начин.Единственото, което искам да подчертая тук е,че използваните картофи трябва да са с тънка коричка и да се консумират заедно с обелката.
Подберете здрави и хубави, с тънка коричка картофи.Поставете ги цели, добре измити с четка в подходяща тавичка.Печете на 200 градуса, докато картофите добре омекнат.Извадете от фурната и още докато са горещи ги сервирайте като направите разрез на кръст върху всяка картофа.Овкусете с дресинг от сушен копър, зехтин, лимонов сок и хималайска сол по желание.
   Консумирайте картофите при болки в стомаха без сол, с повече зехтин и лимонов сок, заедно с обелката , но добре пасирани с вилица.
   Да ви е сладко !






Няма коментари:

Публикуване на коментар