Тук сиренето Манури е гарнирано с пресен домат и задушена лобода.Отгоре наръсих с пресен копър.
Измийте и почистете лободата / използвах една голяма купа /.В тенджера с дебело дъно добавете струйка зехтин .Когато се загрее добавете цели розетки лобода, без да ги нарязвате предварително / и сок от 1/2 лимон.Вода не се добавя.Задушавайте на умерен огън без капак като разбърквате няколко пъти.Зеленината трябва да промени цвета си и да омекне.За около 7 - 10 минути е готова.Извадете от огъня и оставете напълно да изстине.В този случай е готова за гарниране.
Приятен апетит !
СИРЕНЕ МАНУРИ С ПЕЧЕНИ КАМБИ И ПРЕСНИ ДОМАТИ
Тук сиренето Манури е гарнирано с печени консервирани пълнени камби и резенчета пресен домат.Пидправката за наръсване на сиренето е сушен гръцки риган.Любим аромат.
Няма коментари:
Публикуване на коментар