Тази гарнитура от зелен фасул направих с варени яйца и масло от козе мляко.Зеленият фасул е пресен, но може да се използва и замразен.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
400 - 500 грама зелен фасул
2 варени яйца
сол на вкус
5 - 6 стръка копър
1 с.л. с връх масло от козе мляко
За декорация : чери домати
Измийте и почистете фасула в двата края без да го нарязвате на парчета.Сварете в малко вода на тих огън до готовност.Оставете да се охлади и прехвърлете в плато.Сварете яйцата и ги пасирайте с вилица.Към тях добавете маслото от козе мляко.Внимателно разбъркайте с ръце фасула и яйцата, леко посолете и сервирайте.Декорирах с 3 чери доматчета.
Приятен апетит !
Няма коментари:
Публикуване на коментар