КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

петък, 28 юли 2023 г.

Зелен фасул с варени яйца и масло от козе мляко / Green beans with boiled eggs and goat's milk butter /




      Тази гарнитура от зелен фасул направих с варени яйца и масло от козе мляко.Зеленият фасул е пресен, но може да се използва и замразен.

НЕОБХОДИМИ  ПРОДУКТИ :

400 - 500 грама зелен фасул

2 варени яйца

сол на вкус

5 - 6 стръка копър

1 с.л. с връх масло от козе мляко

За декорация : чери домати

         Измийте и почистете фасула в двата края без да го нарязвате на парчета.Сварете в малко вода на тих огън до готовност.Оставете да се охлади и прехвърлете в плато.Сварете яйцата и ги пасирайте с вилица.Към тях добавете маслото от козе мляко.Внимателно разбъркайте с ръце фасула и яйцата, леко посолете и сервирайте.Декорирах с 3 чери доматчета.

            Приятен апетит ! 









Няма коментари:

Публикуване на коментар