НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
150 грама козе сирене
1 кг. зелен фасул
1 равна ч.л. сладък червен пипер
1 с.л. масло от козе мляко
сок от 1 лимон
1/2 връзка копър
Почистете фасула в двата края и го нарежете на парчета.Измийте го и го залейте с вода в тенджера.Водата трябва да е до нивото на зеленчука.Варете на умерен огън докато напълно омекне и смени цвета си.Накрая леко посолете.Оставете да изстине и внимателно с решетъчна лъжица отцеждайте и прехвърлете в съд за серверане.Добавете ситно нарязан копър, сок от лимон и разбъркайте.
Смесете козето сирене и маслото от козе мляко, пасирайте хубаво и насипете върху фасула.Отгоре поръсете с червения пипер и да Ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар