КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

неделя, 30 юли 2023 г.

Зелен фасул със сирене / Green beans with cheese /




НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :

150 грама козе сирене

1 кг. зелен фасул

1 равна ч.л. сладък червен пипер

1 с.л. масло от козе мляко

сок от 1 лимон

1/2 връзка копър

     Почистете фасула в двата края и го нарежете на парчета.Измийте го и го залейте с вода в тенджера.Водата трябва да е до нивото на зеленчука.Варете на умерен огън докато напълно омекне и смени цвета си.Накрая леко посолете.Оставете да изстине и внимателно с решетъчна лъжица отцеждайте и прехвърлете в съд за серверане.Добавете ситно нарязан копър, сок от лимон и разбъркайте.

       Смесете козето сирене и маслото от козе мляко, пасирайте хубаво и  насипете върху фасула.Отгоре поръсете с червения пипер и да Ви е сладко !











Няма коментари:

Публикуване на коментар