КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

петък, 4 март 2022 г.

Мариновано козе сирене / Marinated goat's cheese /

          


       Тази рецепта отново е от книгата " Диетата на остров Крит " от Вивиан Бъртън.Сиренето се приготвя и маринова 24 часа на студено.След това може да се консумира.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :

5 - 6 парчета козе сирене - 500 - 600 грама

2 дафинови листа

3 - 4 сушени доматчета

5 - 6 маслини

зехтин

1 клонка розмарин

5 - 6 зърна черен пипер

        Сиренето се нарязва на кубчета и всички продукти се подреждат в буркан.Залива се със зехтин и маринова 24 часа на студено.

























Няма коментари:

Публикуване на коментар