КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 14 юли 2014 г.

Мус от авокадо с лобода,босилек,магданоз и живовляк / Avocado mousse with salt bush, basil, parsley, plantain



   За този мус са необходими : 1 авокадо,2 големи връзки магданоз,7-8 големи стръка италиански босилек,1 малка купа листа от култивирана лобода,2 ч.ч. вода / при нужда и повече /,хималайска сол / по желание/, 2-3 с.л. зехтин,сок  от 1 лимон.
     Измийте и нарежете зеленината,обелете и нарежете авокадото и го залейте с лимоновия сок.Поставете всички продукти без  зехтина в блендера и миксирайте до получаване на гладък мус.Сервирайте полят със зехтин към салати .
  Приятен апетит!
Листа от култивирана лобода 

Готовият мус

Листа от пресен италиански  босилек

Прясна култивирана лобода от моята градина
Теснолистен  живовляк

Няма коментари:

Публикуване на коментар