Любимите мини тиквички гарнирах с пресен градински чай и чесън.Изпекох във фурната без мазнина.Получи се прекрасна гарнитура.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ :
1 кг. мини тиквички
хималайска сол
Зелен сос с градински чай : 1 голяма шепа пресен градински чай, струйка зехтин, сок от 1/2 лимон, 2 скилидки чесън ;
Измийте тиквичките и ги почистете в двата края като запазите и част от дръжката.Срежете по дължина и подредете върху хартия за печене.Натрийте всяка тиквичка с малко сол и печете във фурната на 200 градуса на средна скара.Тиквичките трябва да придобият лек загар.
Пригответе зеления сос като нарежете на ситно градинския чай и пасирате с останалите продукти.Готовите тиквички леко топли гарнирайте със соса и поднесете.
Да Ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар