КУЛИНАРЕН БЛОГ ЗА СУРОВОЯДСТВО,ВЕГАНСТВО И ВЕГЕТАРИАНСТВО

понеделник, 27 октомври 2014 г.

Печена тиква / Roasted pumpkin /


  Тиквата е полезна и диетична храна.Тя може да се използва за храна от всички тежко болни, болни със заболявания на стомаха и червата, както и малки деца.Сокът от сурова тиква е чудесен за приложение при всички раково - болни.Той може да се пие в комбинация с ябълков сок.Печената тиква се приготвя лесно.Аз използвах тиква цигулка.Измих тиквата, разрязах на 2 части по дължина и почистих семената.Поставих в тавичка, без вода да се пече.Към края на печенето наръсих с малко кафява захар.След като извадих поръсих с орехи.
Тиквата може да се изпече обърната с кората нагоре, тогава няма да остане сок.Аз я изпекох без да я беля.Поставих парчетата с разреза нагоре в тавичката за печене.
   Приятен  апетит !




Няма коментари:

Публикуване на коментар